رویکرد و شیوۀ ما

برای حرکت به سوی هدف و رسیدن به اون، خیلی چیزا لازمه. اما اینکه شما بدونید توی این حرکت، توجه و نگاهتون به چیه و با چه روشی میخواین به مقصد نزدیک بشین، خیلی کمکتون خواهد کرد.
ما برای توانمند شدنِ بچه های صدّیقین و رشد و توسعۀ شخصیت و مهارتاشون، توجهِ اصلیمون رو گذاشتیم روی دو حوزه؛ یکی شناخت رسانه و زبانِ رسانه ها و یادگیریِ طرز استفاده کردن از اون ها. یکی هم آموختنِ شیوه ها و اصولِ کارآفرینی و چگونگیِ برنامه ریزی و راه اندازیِ کسب و کار.
حالا، شیوهّ آموختنِ مطالب به دانش آموزامون چیه؟ بهره گرفتن از یادگیریِ تعاملی و مشارکتی. این روش، هم بازدهیِ بالایی داره؛ هم استفاده از زمان رو بهینه میکنه؛ و هم اینکه دیگه مطالب، زود از ذهن فرار نمیکنه و موندگاریش بسیار زیاد میشه.

رسانه و شناخت زبانِ آن
کارآفرینی و کسب و کار
یادگیریِ تعاملی و مشارکتی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور