دربارۀ مجموعۀ صِدّیقین

مجموعۀ صدّیقین سال 1375 ، بعنوان مدرسۀ راهنمایی، توسط استاد مهندس سیدمجتبی حسینی و با دغدغۀ ساختن فضایی سالم و آرام و در عین حال پویا و دین گرا ، در منطقه7 تهران تاسیس شد. جمعی از معلمین باتجربه و دلسوز این مجموعه رو شکل دادن و با رسیدنِ بچه های اولین دوره به سن دبیرستان، در سال 1378 دبیرستان و پیش دانشگاهی هم افتتاح شد.
با گذشت زمان و افزایش جمعیتِ دانش آموزای این مجموعه، بخاطر محدودیت هایی که وجود داشت، صدّیقین فقط محدود شد به دبیرستان. اونم توی هر سه رشتۀ انسانی و ریاضی و تجربی.
در طی سالهای اخیر، بهترین نتایج توی کنکور، مربوط میشد به رشتۀ انسانی. البته که رشتۀ ریاضیم نتایجی داشت. ولی نه مثل انسانی.
برای همین، مسئولین مدرسه، با توجه به نیازِ امروزِ جامعه و دنیا به علوم انسانی، و با درکِ اهمیت و وسعتِ کار توی این رشته، تصمیم داشتن که دبیرستان رو بصورت تخصصی، فقط با علوم انسانی که بهش تسلط و اشراف داشتن، منحصر کنن.
با اومدن کرونا و غیرحضوری شدنِ کلاس و درس و مدرسه. فرصت برای اجرای این تصمیم آماده شد. به همین منظور، گروه فکر و برنامه ریزیِ مجموعۀ صدّیقین، با برگزاری جلسات و گفتگوهای زیاد، با اعلامِ توقفی کوتاه در فعالیت مدرسه در سال1400، مشغول شدن به آماده سازی طرح و نقشه ای برای بازگشایی دبیرستانِ تخصصیِ علوم انسانی، با رویکرد و شیوه ای نو. و برای اینکه کارشون محکم و دور از شتابزدگی باشه، شروعِ رسمیِ فعالیت مدرسه رو، سال تحصیلی 1402قرار دادن.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور